miércoles, 16 de enero de 2013

Presentación de "Mabruk" en el Auditori de l'Ateneu de Banyoles

 

Cesk Freixas, Gossos, Aziza Brahim i Pablo Carbonell actuaran a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles aquest semestre 

 

Aziza Brahim actuarà a l'Audtori de l'Ateneu el dissabte 9 de març.   
Escrit per 

Aziza Brahim actuarà a l'Audtori de l'Ateneu el dissabte 9 de març.
Els cantautors Cesk Freixas i Miquel Abras, els manresans Gossos, Andrea Motis & Joan Chamorro, Pablo Carbonell o Aziza Brahim són alguns dels artistes que passaran per l’Ateneu – CMEM  de Banyoles durant aquest semestre.
De gener a juliol, l’equipament ofereix una vuitantena de propostes diverses entre l’Auditori, l’Ateneu Bar i la vessant formativa. L’equipament ha presentat, aquest dimarts, la nova programació que manté el nivell tot i el context econòmic i la retallada del 10% del pressupost.L’Auditori de l’Ateneu presenta més de trenta actuacions d’estils i formacions molt diverses. Aziza Brahim presentarà el disc 'Mabruk' a Catalunya. Aquesta cantant i percussionista es va convertir el 2009 en el primer músic sahrauí a assolir un número 1 internacional. Per la seva banda, Rosalía, una joveníssima cantaora catalana, presentarà una proposta intimista i personal. Pel que fa a les anomenades músiques modernes, Pablo Carbonell, que va saltar a la fama com a reporter de ‘Caiga quien caiga’, presentarà ‘Canciones de cerca’. D’altra banda, Gossos tornaran a primera línia a partir del maig i a l’Auditori faran la presentació del seu nou treball a les comarques gironines. També serà primícia a la demarcació l’espectacle ‘Cançons de nosaltres i el món’, dels cantautors Miquel Abras i Cesk Freixas, que uneixen esforços i sumen el seu repertori. Finalment, cal destacar Paul Fuster, que ja va ser l’estiu passat al Festival (A)phònica i que tornarà a actuar a Banyoles.

També destaca l’actuació del Dúo Moreno Gistaín, amb dos pianos damunt l’escenari. La música jazz estarà representada amb tres propostes. Per una banda, els dos concerts d’Andrea Motis & Joan Chamorro Group i, com a activitat paral·lela, el documental ‘A film about kids and music. Sant Andreu Jazz Band’. Per l’altra, la cantant Sara Pi, presentarà composicions pròpies que fusionen l’impacte de l’R&B i del soul amb harmonies brasileres.
Per al públic infantil s’ha programat un espectacle especialment pensat per als nens i nenes a partir de 2 anys, ‘Brass Brass Brass' d’Spanish Brass Luur Metalls. A més, per primera vegada se celebrarà DBUT, un nou concurs pensat per detectar els millors artistes i grups joves de les comarques gironines pel què fa a les músiques d’arrel, la clàssica i el jazz. Creat per Joventuts Musicals de Banyoles, Figueres i Girona, en aquesta primera edició Banyoles acollirà la modalitat d’arrel.
L’Ateneu Bar potenciarà més que mai la nova fornada de grups musicals amb les actuacions de Coriolà, Empty Cage, o The Free Fall Band. També hi tenen cabuda artistes emergents com Guillem Roma & Camping Band Orchestra o Ferran Palau.

http://banyolestv.cat/index.php/noticies/general/cultura/item/506-cesk-freixas-gossos-aziza-brahim-i-pablo-carbonell-actuaran-a-lauditori-de-lateneu-de-banyoles-aquest-semestre

No hay comentarios:

Google